Privacyverklaring

Privacyverklaring Conny’s Frutsels
Versie 0.2
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 15-5-2018

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Conny’s Frutsels. U dient zich ervan bewust te zijn dat Conny’s Frutsels niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Conny’s Frutsels respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Conny’s Frutsels of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Wat vragen wij voor het correct verwerken van een bestelling : uw naam, adres, emailadres en eventueel telefoonnummer (niet verplicht) en betalingsgegevens.

U kunt ervoor kiezen op onze site een eigen account aan te maken. Dit is niet verplicht. In uw eigen account staan bovengemelde gegevens vermeld. U beveiligt dit account met een zelfgekozen wachtwoord. 

Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order of het sturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker MijnWebwinkel. MijnWebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om de gegevens te beschermen tegen verlies en/of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. 

Indien u contact met ons opneemt, bijvoorbeeld per e-mail, dan verwerken wij de door u verstrekte gegevens uitsluitend met het doel om uw vraag of verzoek af te handelen. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en tot maximaal één jaar daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie makkelijk erbij pakken. 

Alle persoonsgegevens die u ons verstrekt en die nodig zijn voor het verwerken van een bestelling worden tot maximaal 10 jaar na het plaatsen van de order bewaard (i.v.m. de wettelijke fiscale bewaarplicht). 

Nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.  Uw e-mailadres wordt pas toegevoegd aan de lijst van abonnees als u zich actief aanmeld. u geeft daarmee toestemming voor het gebruik van uw email adres voor commerciele nieuwsbrieven.  Indien u zich uitschrijft voor de nieuwsbrief zullen wij uw e-mailadres verwijderen van de lijst van ontvangers.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Conny’s Frutsels of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Conny’s Frutsels of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. 

Derden

Conny's Frutsels maakt gebruik van een aantal externe partijen voor het verwerken van uw bestelling en/of het analyseren van ons klantverkeer.  Deze partijen zijn  : MijnWebwinkelGoogle Analytics, MyParcel (verwerken van verzendingen), Mollie (verwerken van betalingen), Facebook en WebWinkelKeur. (Klik voor het inzien van hun privacyverklaring.)

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel en het verwerken van uw bestelling. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. 

Social media

Binnen onze site vindt u een aantal links naar diverse social media :  facebook, Pinterest, Youtube, Instagram en Blogspot. Bij het doorklikken op deze links geldt het privancybeleid van deze partijen. Hiernaast kunnen wij gebruiksgegevens gebruiken om te adverteren bij platforms zoals Facebook. Deze gegevens worden dan altijd onherkenbaar gemaakt (gepseudonimiseerd). Het advertentieplatform gebruikt de gegevens puur en alleen om advertenties te kunnen richten aan een vergelijkbare doelgroep. Direct na het ‘matchen’ van deze doelgroep, worden de gegevens door het platform verwijderd. Het advertentieplatform mag de gegevens uitsluitend ten behoeve van ons en onze advertentiecampagne gebruiken en dus niet voor eigen doeleinden inzetten. Het gebruik van uw gegevens voor dit doel is gegrond op het gerechtvaardigde belang dat wij hebben bij het inzetten van dit soort marketinginstrumenten. Indien u bezwaar hebt tegen dit gebruik, neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens. 

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Inzien en/of verwijdering van  persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt. U heeft het recht om:  uitleg te krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;  inzage te krijgen in de precieze persoonsgegevens die we hebben;  het laten corrigeren van fouten;  het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;  toestemming die u hebt gegeven in te trekken;  bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik.

Vragen, klachten en feedback

Opmerkingen of klachten? Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder in het land waar u gevestigd bent. In Nederland heet de toezichthouder : de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Conny’s Frutsels

Rie Cramerplantsoen 33, 2135 SE Hoofddorp
06-40300581 of  info@conny-frutsels.nl

persoonlijk & creatief

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Service

GRATIS VERZENDEN

vanaf   € 50,00 in Nederland

vanaf € 75,00 in België

GRATIS EN VEILIG

betalen via IDEAL of PAYPAL

Gastenboek

  • 24-05-2018 - Blij was ik met de envelop van Conny, met daarin...  lees meer
  • 23-05-2018 - Hoi Conny,
    Hartelijk dank voor de snelle verzending!
    Bestelling is...  lees meer
  • 20-05-2018 - Gisteren heb ik het rijstpapier ontvangen en ik ben weer...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle nieuwe producten en ideeën ? Meld je hier aan !
Aanmelden
© 2008 - 2018 Conny`s Frutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.