Privacyverklaring Conny’s Frutsels
Versie 0.2
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 15-5-2018

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Conny’s Frutsels. U dient zich ervan bewust te zijn dat Conny’s Frutsels niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Conny’s Frutsels respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Conny’s Frutsels of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Wat vragen wij voor het correct verwerken van een bestelling : uw naam, adres, emailadres en eventueel telefoonnummer (niet verplicht) en betalingsgegevens.

U kunt ervoor kiezen op onze site een eigen account aan te maken. Dit is niet verplicht. In uw eigen account staan bovengemelde gegevens vermeld. U beveiligt dit account met een zelfgekozen wachtwoord. 

Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order of het sturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker MijnWebwinkel. MijnWebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om de gegevens te beschermen tegen verlies en/of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. 

Indien u contact met ons opneemt, bijvoorbeeld per e-mail, dan verwerken wij de door u verstrekte gegevens uitsluitend met het doel om uw vraag of verzoek af te handelen. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie en tot maximaal één jaar daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie makkelijk erbij pakken. 

Alle persoonsgegevens die u ons verstrekt en die nodig zijn voor het verwerken van een bestelling worden tot maximaal 10 jaar na het plaatsen van de order bewaard (i.v.m. de wettelijke fiscale bewaarplicht). 

Nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.  Uw e-mailadres wordt pas toegevoegd aan de lijst van abonnees als u zich actief aanmeld. u geeft daarmee toestemming voor het gebruik van uw email adres voor commerciele nieuwsbrieven.  Indien u zich uitschrijft voor de nieuwsbrief zullen wij uw e-mailadres verwijderen van de lijst van ontvangers.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Conny’s Frutsels of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Conny’s Frutsels of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. 

Derden

Conny's Frutsels maakt gebruik van een aantal externe partijen voor het verwerken van uw bestelling en/of het analyseren van ons klantverkeer.  Deze partijen zijn  : MijnWebwinkelGoogle Analytics, MyParcel (verwerken van verzendingen), Mollie (verwerken van betalingen), Facebook en WebWinkelKeur. (Klik voor het inzien van hun privacyverklaring.)

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel en het verwerken van uw bestelling. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. 

Social media

Binnen onze site vindt u een aantal links naar diverse social media :  facebook, Pinterest, Youtube, Instagram en Blogspot. Bij het doorklikken op deze links geldt het privancybeleid van deze partijen. Hiernaast kunnen wij gebruiksgegevens gebruiken om te adverteren bij platforms zoals Facebook. Deze gegevens worden dan altijd onherkenbaar gemaakt (gepseudonimiseerd). Het advertentieplatform gebruikt de gegevens puur en alleen om advertenties te kunnen richten aan een vergelijkbare doelgroep. Direct na het ‘matchen’ van deze doelgroep, worden de gegevens door het platform verwijderd. Het advertentieplatform mag de gegevens uitsluitend ten behoeve van ons en onze advertentiecampagne gebruiken en dus niet voor eigen doeleinden inzetten. Het gebruik van uw gegevens voor dit doel is gegrond op het gerechtvaardigde belang dat wij hebben bij het inzetten van dit soort marketinginstrumenten. Indien u bezwaar hebt tegen dit gebruik, neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens. 

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Inzien en/of verwijdering van  persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt. U heeft het recht om:  uitleg te krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;  inzage te krijgen in de precieze persoonsgegevens die we hebben;  het laten corrigeren van fouten;  het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;  toestemming die u hebt gegeven in te trekken;  bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik.

Vragen, klachten en feedback

Opmerkingen of klachten? Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder in het land waar u gevestigd bent. In Nederland heet de toezichthouder : de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Conny’s Frutsels

Rie Cramerplantsoen 33, 2135 SE Hoofddorp
06-40300581 of  info@conny-frutsels.nl

persoonlijk & creatief

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Service

VERZENDKOSTEN

Brievenbuspost NL

vanaf € 1,95

 

GRATIS VERZENDEN

vanaf   € 50,00 in Nederland

vanaf € 75,00 in België

 

GRATIS EN VEILIG

betalen via IDEAL of PAYPAL

Gastenboek

  • 20-11-2020 - Voor de eerste keer besteld nav een bericht op Facebook....  lees meer
  • 19-11-2020 - Ik heb vanmorgen de servetten opgehaald bij de marktkraam, ze...  lees meer
  • 12-11-2020 - Vandaag al het mooie rijstpapier ontvangen,
    met een heel leuk zakdoekje...  lees meer
Plaats een bericht

Webwinkelkeur klantbeoordelingen

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2008 - 2020 Conny`s Frutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel